.

.

Wednesday, 29 October 2014

Testimonial Berkesan Intense Energie BC100

Testimonial Berkesan Intense Energie BC100 | Alhamdulillah, kita ikhtiar dan usaha dan yakin dengan-NYA, hanya ALLAH yang meyembuhkan setiap peyakit yang ada. Disini admin nak berkongsi beberapa testimonial sebenar dari pengguna-pengguna BC100 [klik] yang telah berkongsi sendiri dengan admin . 

Testimonial BC100 1: 


Retak Tumit kaki, Sakit Kepala, Terkena Kuali Panas, Gout

Pemilik blog masakan terkenal Adnan Ibrahim atau lebih dikenali sebagai Che Mat Gebu [ www.tiffinbiru.com ]. Tapak kaki jadi licin, retak-retak tumit hilang, melegakan sakit kepala.

Testimonial Berkesan Intense Energie BC100
Sumber dari FB Adnan Ibrahim
Selain dari ini juga, beliau telah cuba untuk sapu lotion ini pada bahagian sakit gout ayah beliau, dan respon dari ayahnya rasa bisa-bisa sakit itu hilang.

Sumber Whatsapps Chat

Testimonial BC100 2 : 


Sakit Kepala

Seorang "fitness Blogger" yang kita banyak berkongsi tentang kisah keluarnyanya di blog, especially tentang anak-anak beliau iaitu Ben Ashaari.

Testimonial Berkesan Intense Energie BC100
Sumber dari blog www.benashaari.com
Bukan senang untuk seseorang itu berkongsi di blog mereka tentang sesuatu produk, kecuali ianya benar-benar berkesan. Insyaallah

Testimonial BC100 3 : 


Minor Stoke, Sakit Pinggang, Lenguh-lenguh badan

Kasih seorang anak. Siapa yang sanggup tengok ibu kandungnya sendiri menderita. Kerap keluar masuk hospital. Bak kata Fauzi, penggunaan BC100 itu bukan sahaja untuk ibu beliau. Beliau juga menggunakan BC100 untuk melegakan sakit pinggang ketika menguruskan Ibu beliau ketika di hospital.

Testimonial Berkesan Intense Energie BC100
Sumber FB Ahmad Fauzi Aryaan
Alhamdulillah sekarang dengan izin Allah, ibu beliau makin pulih dari stroke. Dan beliau masih terus menggunakan BC100 ini.

Testimonial Berkesan Intense Energie BC100
Sumber FB Ahmad Fauzi Aryaan

Testimonial BC100 4 : 


Sakit Sendi

Satu lagi perkongsian seorang anak untuk masalah sakit sendi yang dihadapi oleh ibu beliau. Jika dulu, pergerakan terbatas dan perlahan. Alhamdulillah sekarang sudah ada perubahan positif.

Testimonial Berkesan Intense Energie BC100
Sumber dari FB Chat

Testimonial BC100 5 : 


Penat, Tidur Tak Lena, Cacar Air

Perkongsian dari sahabat, yang kuat bekerja dan selalu tidak mendapat tidur yang cukup dan lena. Juga mampu meyembuhkan masalah cacar air pada kanak-kanak.

Testimonial Intense Energie BC100
Sumber dari Whatsapps Chat
Alhamdulillah. Setiap peyakit mesti ada ubatnya. Cuma kita perlu usaha dan yakin dengan ALLAH. Intense Energie BC100 ini merupakan body lotion untuk rawatan alternatif yang berfungsi untuk membantu melancarkan peredaran darah kita. 

Banyak penyakit yang terjadi disebabkan peredaran darah yang tak sempurna. Intense Energie BC100 ini boleh dipakai oleh semua peringkat usia dari bayi hingga ke dewasa. 


Bahan Kandungan:


Berat Bersih: 

200ml

Like my facebook pages : intenseenergybc100 [KLIK]*tanya saya untuk harga SUPER JIMAT untuk pembelian 3 botol 

------------------------------------------------

Untuk membeli Product BC100 Body Cream Sila SMS/WHATSAPPS ke:

Mawardi 0182266623


No comments:

Post a Comment